Bogáncs

Szerző: | ápr 13, 2023 | Kan, Örökbefogadható kutyák

Bogáncs 6 éves közép schnauzer keverék ivartalanított, oltott, chipes kan kutya. Természete kedves, de szereti próbálgatni a határait, ezért kizárólag kutya nevelésben jártas és tapasztaltabb gazdát igényel. Sokat javult az elmúlt hónapok alatt, de csak egy határozott gazda tudja kezelni, mivel nem szereti, ha valami nem az akarata szerint van, ilyenkor befeszül és morog. Ugyanakkor megfelelő gazdi mellett jól kezelhető, játékos, szeret bohóckodni, játszani, nagyokat kirándulni. Lakásban teljesen szobatiszta. Más kutyákkal a viszonya általában jó, kissé domináns. Kertes házba szeretnénk örökbeadni, bejárási lehetőséggel a lakásba. Gyerek és macskamentes otthont keres, egyedüli kutyának, vagy egy nem domináns kutyatárs mellé. Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedése.

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon: https://schnauzer-mentes.hu/orokbefogadas/ Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el)!

A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található vagy: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5kAF3aFgXGGeoiw0xt8Y–kePbSxfcbYnQ/viewform

0 hozzászólás