Jenny

Szerző: | ápr 13, 2023 | Egyéb kategória, Örökbefogadható kutyák, Szuka

Jenny kb. 6-7 éves ivartalanított, oltott, chipezett, nagyobb törpe vagy kisebb közép méretű schnauzer keverék szuka kutya. Kb. 35 cm marmagas, 10 kg. Erős felépítésű, kimondottan szép és kedves fejű és tekintetű kiskutya. Természete kedves, nagyon talpraesett, kis főninéni típus. Szeret jönni-menni és intézkedni, beszélgetni, vagy éppen pörölni. Más kutyákkal jó a viszonya, ha valami nem tetszik neki, valaki tolakodó vele, annak azért hangot ad, de csak hangot. Emberekkel bűbáj kedves, ragaszkodó, szeret a gazdi mellett lenni. Gyerekekkel is kedves. Jelenleg kertes házban él, benti tartással, törekszik a teljes szobatisztaságra. Pórázon sétaltatható, autóban is utazott már. Jenny másik kutya mellé is jó választás, macskákkal összeszoktatható. Jenny már hosszabb ideje van a gondozásunkban, mivel pajzsmirigy tumorral érkezett. Mellkas CT után a tumort eltávolították, áttét nem volt látható szerencsére a tüdőben, és azóta sem újult ki. Ugyanakkor szívféreg tesztje is pozitív volt, a szívultrahangon nem látszik károsodás, advocate cseppek adása mellett nem fertőző, jelenleg teljesen tünetmentes. Mivel letelt a fél év a kezelés óta, így most megy majd kontroll vizsgálatra. Jelenleg Pilisvörösváron van befogadónál elhelyezve, ide várja a gazdi-jelöltet ismerkedése.

Jelentkezés előtt kérjük elolvasni az örökbefogadással kapcsolatos tudnivalókat honlapunkon: https://schnauzer-mentes.hu/orokbefogadas/ 

Jelentkezni kizárólag a gazdi-jelölteknek szóló kérdőív kitöltésével lehet (telefonos jelentkezést nem fogadunk el)! A kérdőív az örökbefogadás menüpont alatt található vagy:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVkqAYpDhZshnp5kAF3aFgXGGeoiw0xt8Y–kePbSxfcbYnQ/viewform

0 hozzászólás